TEXNOLOGIK TA’LIM DARSLARIDA METALL VA METALLMAS MATERIALLARGA ISHLOV BERISHNI O’QITISH METODIKASI - Qodirov Doniyor; Nurmatova Gulxayo Odiljonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  texnologik  ta'lim  jarayonida  metall  hamda metallmas materiallarga ishlov berishni o'rgatishning zamonaviy yondashuvlari ko'rib chigiladi. O'quvchilarning amaliy faoliyatini tashkil etish, ularda texnik tafakkur va ijodiy  qobiliyatlarni  rivojlantirish  masalalari  tahlil  ailinadi.Shuningdek,  materiallar bilan ishlash jarayonida qo'llaniladigan metodlar va ularning samaradorligi yoritiladi.