NOGIRONLIGI BO‘LGAN SHAXSLARNING HUQUQLARI: XALQARO TAJRIBA VA IJTIMOIY ISH AMALIYOTI - Mirzaabdullayeva Mashxura Akmaljon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  nogironligi  bo‘lgan  shaxslarning  huquqlari, ularni  himoya  qilishning  xalqaro  tajribasi  hamda  ijtimoiy  ish  amaliyotidagi yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, jamiyatda tenglik va inklyuziyani ta’minlash masalalari tahlil qilingan.