PROFILAKTIKA INSPEKTORINING MAHALLA HUDUDIDA AHOLI O‘RTASIDAGI HUQUQBUZARLIKLARNING UMUMIY, MAXSUS VA VIKTIMOLOGIK PROFILAKTIKASINI AMALGA OSHIRISH FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Sanginmurodov Atham G‘ayratjon o‘g‘li; S.Q. Saidqulov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya (UZ) Mazkur  maqolada  profilaktika  inspektorining  mahalla  hududida huquqbuzarliklarning  oldini  olish  bo‘yicha  umumiy,  maxsus  va  viktimologik profilaktika  faoliyati  batafsil  yoritilgan  hamda  ushbu  faoliyatni  takomillashtirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.