IJTIMOIY PEDAGOGIKADA VASIYLIK VA HOMIYLIKNING NAZARIY HAMDA AMALIY ASOSLARI - Shirin Islomova Gʻiyosiddin qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada ijtimoiy pedagogika sohasida vasiylik va homiylik institutining o‘rni, yetim va ota-ona qaramog‘idan mahrum bo‘lgan bolalarni ijtimoiy himoya qilishning huquqiy va pedagogik mexanizmlari tahlil qilinadi.