IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN IJTIMOIY-PEDAGOGIK FAOLIYAT VAZIFALARI. - Abdugʻafforova Zumrad Sherzod qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:    Mazkur  ishdaimkoniyati  cheklangan  bolalar  bilan  ishlashning nazariy,  metodologik  va  amaliy  asoslari  keng  yoritilgan.Inklyuziv ta’limsharoitidaijtimoiy-pedagogik  faoliyatning  o‘rni,  ahamiyati  hamdafunksional vazifalari  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilingan.Tadqiqot  davomidapedagogik  diagnostika, korreksion-rivojlantiruvchi faoliyat, reabilitatsiyavaijtimoiylashuv jarayonlari chuqur o‘rganilgan.