NAVRO’Z BAYRAMINING TARIXIY ILDIZLARI - Rashidova Ra’no, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada qadimiy bayramlardan biri bo’lgan Navro’zning paydo bo’lish  tarixi,  turli  davrlarda  unga  bo’lgan  munosabat,  Navro’z  udumlari,  Navoiy dostonlarida unga qanday ta’rif berilgani ochib berilgan.