MILLIY CHOLG‘U SOZLARINING YOSHLARNI TARBIYALASHDAGI AHAMIYATI - Qahramonova Klara Fazliddin qizi; Karimov Olimxo‘ja Islomovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada milliy cholg‘u sozlarining yoshlar tarbiyasidagi o‘rni  va  ahamiyati  yoritiladi.  Shuningdek,  milliy  cholg‘ularni  o‘rganish  jarayoni yoshlarning  ijodiy  fikrlashi,  musiqiy  qobiliyati  va  madaniy  merosga  bo‘lgan qiziqishini rivojlantirishdagi muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi.