DORIVOR O‘SIMLIKLAR ORQALI MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYALANUVCHILARINI EKOLOGIK TARBIYA VA SOG‘LOM TURMUSH TARZIGA YO‘NALTIRISH - Rajabaliyeva Mohichehra Bahodir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  dorivor  o'simliklarning  maktabgacha  ta'lim tizimidagi o'rni, ularning ekologik tarbiya va sog'lom turmush tarzini shakllantirishdagi foydasi  haqida  so'z  boradi.  Bolalarga  tabiatni  sevdirish  va  ekologik  ongni shakllantirishda dorivor o'simliklardan foydalanishning samarali yo'llari ko'rsatilgan.