MUHANDISLIK GRAFIKASI FANIDAN MUSTAQIL TA’LIM OLISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (Raqamli ta’lim sifatida) - Nasibaxon Qambarova, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya;  Ushbu  maqolada  talabalarni      muhandislik  grafikasi  fanidan mustaqil ta‘lim olish uchun ko’nikmalarni shakllantirish zamonaviy texnalogiyalar va raqmli ta’lim sifatida yoritilgan.