PHYSALIS OERUVIAN L - Lola Norqulova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Physalis  peruviana  L.  o‘simligining  botanik tavsifi,  kelib  chiqishi,  biologik  xususiyatlari,  oziq-ovqat  va  tibbiyotdagi  ahamiyati hamda  uni  yetishtirish  texnologiyasi  yoritiladi.  Shuningdek,  uning  iqtisodiy  va ekologik ahamiyati haqida ma’lumot beriladi.