BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARNI KASBIY- INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Hamroqulova Sadoqat Zayniddin qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.Mazkur  tezis  bo‘lajak  o‘qituvchilarni  kasbiy-innovatsion faoliyatga  tayyorlash  tizimini  takomillashtirishning  nazariy-metodik  asoslarini yoritadi.  Tadqiqotda  kompetensiyaviy,  tizimli  va  faoliyat  yondashuvlari integratsiyasiga tayangan holda, tayyorgarlikning diagnostika, loyihalash va refleksiya mexanizmlari ishlab chiqildi. Yangilik sifatida innovatsion kompetensiyani mezon va ko‘rsatkichlar  orqali  baholash  hamda  amaliyotga  yo‘naltirilgan  modul  modeli asoslandi.