VAFO TUSHUNCHASI TALQINI - Asadova Dilafruz Shirinboy qizi; Xasanova Mashhura (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  insonni  komillik  sari  yetaklovchi  muhim fazilatlardan bo‘lgan vafo va sadoqat tushunchalari yoritiladi. Shuningdek, A. Navoiy, A. Avloniy va A. Oripov asarlarida mazkur fazilatlarning badiiy talqini tahlil qilinib, “Hayrat  ul-abror”,  “Chin  do‘st”  hamda  “Jannatga  yo‘l”  asarlari  asosida  ularning mazmun-mohiyati ochib beriladi.