IJTIMOIY TARMOQLARNING INSON RUHIYATIGA TA’SIRI - G'ofurova Maloxat Anvarbekovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  ijtimoiy  tarmoqlarning  inson  ruhiyatiga  ijobiy  va  salbiy ta’sirlari,  ularning  yoshlar  ongiga  ko‘rsatadigan  psixologik  ta’siri  hamda  ulardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar yoritilgan.