SOHIBQIRON AMIR TEMUR SUVORIYLARI TUZILISH TARKIBI - Qambarov G’ayrat,; Axmatov Abdullo, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada Buyuk Qo'mondon Amir Temurning armiyasida harbiy otliq qo’shinning  tashkil  qilish  haqida  fikr  bayon  etildi.  va  o’tmishdagi  harbiy sarkardalarning otliq qo’shini haqida qisqacha bayon berildi.