PEDAGOGNING KASBIY KOMPTENTLIGINI RIVOJLANTIRISH USULLARI. - Xolmanova K (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy pedagogning kasbiy kompitentligini rivojlantirish  usullaridan  unumli  foydalanish  hamda  sifatli  ta’lim  berish  va  о‘z navbatida  pedagogning  kasbiy  mahoratiga  bog‘liqligi  haqida  to’xtalib  o’tilgan. Maqolada  ta’lim-tarbiya  jarayoni  alohida  о‘ringa  ega  ekanligi  hamda  hozirgi zamonaviy pedagogning egallashi kerak bо‘lgan kasbiy kompitentlik yoritilib berilgan.