O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI QO‘LLAB- QUVVATLASH SIYOSATI - Shahriyorov Aziz Toshmuhammad o‘g ‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va tadbirkorlikni rivojlantirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan davlat siyosatining asosiy yo‘nalishlari, qonunchilikdagi islohotlar, amaliy qo‘llab-quvvatlash choralari va ularning ijtimoiy-iqtisodiy  natijalari  yoritilgan.  Mamlakatda  yaratilayotgan  tadbirkorlik  muhitining rivojlanish  sur’atlari,  mavjud  imkoniyatlar  va  ularni  takomillashtirish  yo‘llari  tahlil qilinadi. Ilg‘or tajribalar asosida kelgusidagi ustuvor vazifalar belgilab beriladi.