LOGISTIKA JARAYONLARIDA MULTIMODAL TASHISHNING SAMARADORLIK OMILLARI - Sharafiddinov Qosimjon Tohirjon o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  multimodal  tashishning  logistika  jarayonidagi samaradorlik  omillari  yoritiladi.  Transport  turlarini  uyg‘unlashtirish,  vaqt  va xarajatlarni boshqarish, infratuzilmaning rivojlanganligi, hujjatlashtirishdagi qulaylik, xavfsizlik va ekologik talablar multimodal tashish samaradorligini belgilovchi asosiy jihatlar sifatida baholanadi.