GINEKALOGIYA AMALIYOTIDA INTRAFERTIL PREPARATINING SAMARADORLIGI VA UNING REPRODUKTIV SALOMATLIOKNI TIKLASHDAGI O’RNI. - Yuldasheva Barnoxonim; Rahmatullayeva Aziza Farxodovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  ilmiy  maqolada  Intrafertil  preparatining  ginekologik amaliyotda,  xususan,  bachadon  ichki  muhitini  optimallashtirish,  endometriyni regeneratsiya  qilish,  yallig‘lanish  jarayonlarini  kamaytirish  va  bepushtlikni davolashdagi  klinik  samaradorligi  o‘rganilgan.  Tadqiqot  davomida  reproduktiv yoshdagi  ayollar  orasida  Intrafertil  bilan  davolash  kursidan  oldin  va  keyin endometriyal  qalinlik,  follikulyar  o‘sish,  va  homiladorlik  ko‘rsatkichlarining o‘zgarishi  tahlil  qilindi.  Olingan  natijalar  preparatning  reproduktiv  salomatlikni tiklashdagi ijobiy ta’sirini ko‘rsatdi.