ALEKSANDR ARKADOVICH FAYNBERG TIMSOLIGA TASNIF - Eshnazarova Gulsanam Faxriddin qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Aleksandr Arkadovich Faynberg ijodi hayotimizda ulkan ma’no va  mohiyat  kasb  etadi.Biz  bu  ijodkorni  nafaqat  Vatan  timsolini  qalbiga  singdirgan shaxs sifatida, balki o’z she’rlari bilan olam- olam ma’no ifodalagan ijodkor sifatida ham  tan  olganmiz  desam  mubolag’a  bo’lmaydi.  Negaki,  ijodkor  o’z  she’rlarida tabiatga mehr-muhabbat kabi timsollarni eng sodda misollar bilan tushuntiradi.