HARBIY BO‘LINMA SHAXSIY TARKIBIDA AXBOROT-PSIXOLOGIK XAVFSIZLIKNI TA’MINLASHDA TARBIYAVIY ISHLARNI TAKOMILLASHTIRISH ASOSLARI - Yamanqulov Sohibjon Sanjar o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  harbiy  bo‘linma  shaxsiy  tarkibida  axborot-psixologik xavfsizlikni  ta’minlashning  nazariy  va  amaliy  jihatlari  tahlil  qilinadi.  Zamonaviy axborot makonida yuzaga kelayotgan tahdidlar, ularning harbiy xizmatchilar ongiga ta’siri hamda bu jarayonda tarbiyaviy ishlarning o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, axborot-psixologik  xavfsizlikni  mustahkamlashda  innovatsion  yondashuvlar  va samarali metodlar asoslab berilgan.