MAKTABGACHA TA'LIM MUASSASALARIDA MULTIMEDIA TEXNALOGIYALARINI JORIY ETISH - Jo'rayeva Mohinur Yoqub qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada    maktabgacha  ta'lim  muassasalari tarbiyalanuvchilariga  ta'lim  berishda    axbarot  texnalogiyalaridan  foydalanish  murakkab  masala  hisoblanib,ko'plab    bahs-munozalarga  sabab  bo'lmoqda.  Lekin   shunga  qaramay  ,maktabgacha  yoshdagi    bolalarni  tarbiyalash    va  ularning  har tomonlama  yetuk  inson  bo'lib    rivojlanishida    kompyuter  texnalogiyalari  vositalari foydalanish  o'zining ijobiy samarasini bermoqda.