JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA ZAMONAVIY TA'LIM BERISH USULLARI - Xatamov Nurbek Boliyevich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatasiya:  Ushbu  maqolada  jismoniy  tarbiya  mashg‘ulotlarida qo‘llanilayotgan zamonaviy o‘qitish usullarining o‘rni va ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Ayniqsa, ular o‘quvchilarning jismoniy tayyorgarligi, mustaqil fikrlash qobiliyati va sog‘lom  turmush  tarziga  bo‘lgan  munosabatini  shakllantirishdagi  roli  yoritilgan. Shuningdek, innovatsion pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar hamda axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning samaradorligi tahlil etiladi.