INDIVIDUAL YONDASHUV ASOSIDA JISMONIY MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISH - Karimova Farzona Shuxratjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  individual  yondashuv  asosida  jismoniy mashg‘ulotlarni  tashkil  etishning  nazariy  va  amaliy  jihatlari  tahlil  qilinadi.  Har  bir shug‘ullanuvchining  yosh,  jins,  jismoniy  tayyorgarlik  darajasi,  sog‘lig‘i  hamda psixologik  xususiyatlarini  inobatga  olgan  holda  mashg‘ulot  jarayonini rejalashtirishning ahamiyati yoritiladi. Individual yondashuv orqali jismoniy sifatlarni samarali  rivojlantirish,  ortiqcha  yuklamalarning  oldini  olish  va  mashg‘ulotlarga bo‘lgan motivatsiyani oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi.