AQLLI UY TEXNOLOGIYASIDA ENERGIYA TEJAMKORLIGI HAQIDA TUSHUNCHA - Qurbonov E.A,; Babakandov O.N, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu maqolada aqlli uy texnologiyasida energiya samaradorligi haqida ma’lumot berildi. Aqlli uy haqida va uning imkoniyatlari, xavfsizligi va mavjud qulayliklar  haqida  ma’lumotlarlar  keltirildi.  Aqlli  uylar  nima  sababdan  keng tarqalayotganligi haqida qisqacha izohlab ketildi.