INKLYUZIV TA’LIMNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abduvaitova Charos Baxtiyor qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  inklyuziv  ta’limning  psixologik  xususiyatlari,  uning o‘quvchilar rivojlanishiga ta’siri hamda inklyuziv muhitda ishlashning muhim jihatlari yoritiladi.  Shuningdek,  alohida  ehtiyojga  ega  bolalar  bilan  ishlashda  psixologik yondashuvlar tahlil qilinadi.