O‘SMIRLIK DAVRINING MUHIM PSIXOLOGIK JIHATLARI - Domonova Dilfuza Oʻktam qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, bu bosqichda yuzaga  keladigan  ichki  va  tashqi  o‘zgarishlar  hamda  o‘smirlar  bilan  ishlashning muhim  jihatlari  yoritiladi.  Shuningdek,  o‘smir  shaxsining  shakllanishida  muhim omillar tahlil qilinadi.