O‘SMİRLİK DAVRİDA PSİXİK RİVOJLANİSHNİNG ASOSİY XUSUSİYATLARİ - Yuldashboyeva Odina Nurillo qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘smirlik  davrining  psixologik  xususiyatlari, shaxs  shakllanishidagi  inqirozlar  va  kognitiv  rivojlanish  masalalari  tahlil  qilinadi. Shuningdek,  o‘smirning  ijtimoiy  muhit  bilan  munosabatlari  va  "Men" konsepsiyasining shakllanish mexanizmlari yoritilgan. Maqola psixologlar, pedagoglar va ota-onalar uchun mo‘ljallangan.