STEAM TA’LIM MODELI XUSUSIYATLARI - Zokirova Zarina Shodmonqul qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida STEAM ta’lim modelining o‘ziga xos  xususiyatlari  atroflicha  tahlil  etilgan.  Unda  ushbu  modelning  o‘quvchilarda kreativlik, tanqidiy fikrlash, jamoada ishlash ko‘nikmalari hamda mustaqil fikrlash, tashabbuskorlik,  kommunikativlik  va  raqamli  savodxonlikni  rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan.