BIZNES FAOLIYATIDA BOSHQARUV SAMARADORLIGIGA ERISHISHNING YO‘LLARI - J.A.XOTAMOV; S.D.TOXIRJONOV (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  kichik  biznes  korxonalarining  milliy iqtisodiyotimizdagi  tutgan  o`rni  hamda  kichik  biznes  korxonalarini  boshqarish  va rivojlantirish  masalalari  bugungi  kunda  milliy  iqtisodiyotimizda  strategik  maqsad sifatida  tasdiqlanganligi  sababli,  dolzarb  bo‘lib  bormoqda.Turli  tadqiqotchilar, mutaxassislarning turli ishlari o‘rganiladi, tahlil qilinadi. Kichik biznes korxonalarida boshqaruvning  afzalliklari  va  kamchiliklari  ko‘rib  chiqiladi  hamda  zamonaviy boshqaruvni samarali tashkil etish bo‘yicha usullar taklif etiladi.