TAʼLIMDA PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK MUHIT YARATISH - Djoraboeva Surayyo Abduholikovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  muassasalarida  psixologik  va  pedagogik  muhitni yaratishning ahamiyati, uning o‘quvchilar rivojlanishiga ta’siri hamda samarali ta’lim jarayonini  tashkil  etishdagi  o‘rni  yoritiladi.  Shuningdek,  sog‘lom  muhitni shakllantirishning asosiy omillari va usullari tahlil qilinadi.