IJOBIY PSIXOLOGIYA VA JAMOADA ISHLASH - Muhiddinova Surayyo Joʼrayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  ijobiy  psixologiyaning  mazmuni,  uning  shaxs  va  jamoa rivojlanishidagi  o‘rni  hamda  jamoada  samarali  ishlashning  psixologik  asoslari yoritiladi. Shuningdek, ijobiy muhit yaratish, motivatsiya va hamkorlik ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.