OʻQUVCHILARNI ZAMONAVIY KASBGA YO‘NALTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Baxramova Shaxnozaxon Shuxrat qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada zamonaviy kasbga yo‘naltirish texnologiyalarining mazmuni, ularning  psixologik-pedagogik  asoslari  hamda  o‘quvchilarni  kasb  tanlashga tayyorlashdagi  ahamiyati  yoritiladi.  Shuningdek,  raqamli  platformalar,  interaktiv metodlar  va  innovatsion  yondashuvlar  orqali  o‘quvchilarning  qiziqish  va qobiliyatlarini aniqlash usullari tahlil qilinadi.