MEDIA VA MUSIQA: ZAMONAVIY JAMIYATDA MUSIQANING OMMAVIY AXBOROT VOSITALARI ORQALI TARQALISHI - Mamajonova Robiya Nozimjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy jamiyatda musiqa va ommaviy axborot vositalarining o'zaro munosabatlarini o'rganadi. Musiqa tarqalishining yangi usullari va ommaviy axborot vositalarining roli haqida fikr yuritiladi.