KORREKSION MASHG‘ULOTLARDA NUTQ NUQSONLARINI BARTARAF ETISHNING FONOLOGORITMIK TIZIMI VA UNING KOMPLEKS IMKONIYATLARI - Qodirova Mahzuna Shamshidin qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada korreksion  mashg‘ulotlarda nutq nuqsonlarini bartaraf  etishning  fonologoritmik  tizimi  va  uning  kompleks  imkoniyatlari  keng yoritiladi.  Mazkur  tizim  nutq  buzilishlarini  tuzatishda  innovatsion  va  samarali yondashuv  sifatida  qaralib,  unda  fonetik,  ritmik  hamda  harakat  komponentlarining o‘zaro uyg‘unligi asosiy o‘rin egallaydi.