BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA SINFDAN TASHQARI O‘QISH ISHLARINI TASHKIL ETISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Umarova Gulzoda Bahodir qizi,; Norbutayeva Marjona Gʻolib qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  mazkur  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarining  sinfdan tashqari o‘qish faoliyatini samarali tashkil etishning ilmiy-nazariy va amaliy asoslari yoritilgan, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, badiiy asarlarni anglash va estetik didni shakllantirishda sinfdan tashqari o‘qishning o‘rni tahlil qilingan.