SHAXS RIVOJLANISHIDA PSIXOLOGIK O‘ZGARISHLAR VA ULARNING BOSQICHLARI - Boboxonova Shohida Qosimovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  shaxs  rivojlanishi  jarayonida  yuz  beradigan  psixologik o‘zgarishlar,  ularning  bosqichma-bosqich  shakllanishi  hamda  rivojlanishga  ta’sir etuvchi asosiy omillar yoritiladi.