OʻQITUVCHILARDAGI KASBIY STRESS VA CHARCHOQNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Yesmurzayeva Oltin Kuvanchevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  o‘qituvchilarda  uchraydigan  kasbiy  stress  va  charchoq holatlari, ularning yuzaga kelish sabablari hamda bartaraf etishning psixologik usullari yoritiladi.  Shuningdek,  pedagogning  ruhiy  salomatligini  saqlashga  doir  tavsiyalar beriladi.