KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O'QUVCHILARDA MANTIQIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Uralova Laylo Baxаdirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  kichik  maktab  yoshidagi  o‘quvchilarda  mantiqiy  fikrlashni rivojlantirishning psixologik asoslari, zamonaviy usullari hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritiladi.