MEDIATA’LIM NAZARIYASINING PEDAGOGIKADAGI O‘RNI - Ma’murova Gulira’no Bahtiyorjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  media  ta’lim  nazariyasining  pedagogik jarayonda egallagan o‘rni, zamonaviy ta’lim tizimida uning dolzarb ahamiyati hamda o‘quvchilarda mediasavodxonlikni rivojlantirishga qaratilgan pedagogik yondashuvlar chuqur  tahlil  etiladi.  Media  ta’limning  asosiy  maqsadlari,  vazifalari  va  amaliy qo‘llanilishi keng yoritilgan.