MENING SOHAMDAGI IZ QOLDIRGAN ALLOMA - Asadulloyeva Madina Bahromzoda,; Shodmonova Gulyuz Nuriddinovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada muayyan sohada chuqur iz qoldirgan allomaning hayoti,  ilmiy  faoliyati  va  jamiyat  rivojiga  qo‘shgan  hissasi  tahlil  qilinadi.  Unda allomaning  ilmiy  merosi,  kashfiyotlari  hamda  ularning  bugungi  kundagi  ahamiyati yoritib beriladi. Shuningdek, uning ilm-fan rivojiga qo‘shgan hissasi yosh avlod uchun ibrat maktabi sifatida baholanadi.