ILK O‘SPIRINLIK DAVRIDA DO‘STLASHISH MUAMMOSI - Baxramova Dilobar Xusanovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda ilk o‘spirinlik davrida do‘stlashish jarayoni, uning psixologik xususiyatlari  hamda  yuzaga  keladigan  muammolar  yoritiladi.  Ushbu  davrda tengdoshlar  bilan  munosabatlar  shaxs  rivojida  muhim  o‘rin  tutadi.  Maqolada o‘spirinlarning  emotsional  ehtiyojlari,  ijtimoiylashuv  jarayoni  va  do‘stlikni shakllantirishdagi qiyinchiliklar tahlil qilinadi.