OILAVIY ZOʻRAVONLIK NIMA? OILADAGI ZOʻRAVONLIK TURLARI - Teshaboyeva Farog'at Xasanboyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Mazkur  mavzuda  oilaviy  zo‘ravonlik  tushunchasi,  uning  asosiy  ko‘rinishlari hamda  shaxs  va  jamiyatga  ta’siri  yoritiladi.  Oiladagi  zo‘ravonlik  nafaqat  jismoniy, balki psixologik, iqtisodiy va ijtimoiy zarar yetkazuvchi muammo bo‘lib, uning oldini olish muhim ahamiyatga ega.