OʻQUVCHILARDA KASB-HUNARNI MUSTAQIL TANLASHDA MEHNAT FAOLIYATINING AHAMIYATI - Arslonova Marxabo G'ulomovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  o‘quvchilarning  kasb-hunarni  ongli  va  mustaqil  tanlash jarayonida  mehnat  faoliyatining  o‘rni  va  ahamiyati  yoritiladi.  Mehnat  orqali o‘quvchilar o‘z qobiliyatlarini sinab ko‘radi, kasblar haqida real tasavvur hosil qiladi va to‘g‘ri qaror qabul qilish ko‘nikmalarini rivojlantiradi.