MEDIA TA’LIMI NAZARIYASINING ZAMONAVIY PEDAGOGIKADAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Murodjonova Mubina G`ayratjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  media  ta’limi  tushunchasining  pedagogik asoslari, uning nazariy modellari hamda raqamli axborot makonida o‘sib kelayotgan yosh  avlodni  tarbiyalashdagi  o‘rni  tahlil  qilinadi.  Media  savodxonlikning  shaxs tanqidiy  fikrlashini  shakllantirishdagi  ahamiyati  hamda  ta’lim  jarayoniga integratsiyalashuvi masalalari yoritilgan.