O‘ZBEK TILIDA ANTROPONIMLARNING LEKSIK-SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Abdijalilova Ruxshona Navroʻz qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqola o’zbek xalqining qadriyatlaridan biri bo’lgan ism, ism  tanlash,  ismlarning  ma’nolar, qo’yilish  o’rinlari hamda  sabablarini sharhlashga bag’ishlangan.Ismlarning  turli  irimlar,  marosimlar,  makon,  zamon  bilan  bog’liq jihatlari misollar orqali izohlangan.