YOSHLAR HAYOTIDA DINNING O’RNI - Og'abek Foziljonov Zafarjon o’g’li,; Azimov Sherzod Bahtiyorich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  ishda  yoshlar  hayotida  dinning  ahamiyati  va  uning ma’naviy  shakllanishdagi  roli  keng  yoritiladi.  Ayniqsa,  yosh  avlodning  axloqiy qadriyatlari,  hayotiy  qarashlari  va  ijtimoiy  xulq-atvoriga  diniy  omillarning  ta’siri tahlil qilinadi.