BORLIQ FALSAFASI - Allanazarova Mohigul, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada borliq falsafasi haqida keng qamrovli tahlil beriladi. Borliqning mohiyati, uning tushunchalari va tarixiy rivoji, shuningdek, turli falsafiy qarashlar va oqimlar orqali muhokama qilinadi. Maqola orqali borliq falsafasi haqida  terrorni  chuqurlashtirish  va  bu  sohadagi  zamonaviy  tafakkurlarni  o'rganish maqsad qilingan.