BOG‘CHA YOSHIDAGI BOLALARDA TABIATGA MEHR VA EKOLOGIK ONGNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Durmanova Gulchehra Dusiyarovna; Turdiyev Azamat Gʻayratovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya     Ushbu  maqolaning  maqsadi,  maktabgacha  ta’lim  yoshidagi  bolalarni maktabga  tayyorlash,  tabiat  bilan  tanishtirish  jarayonida  tabiatga  ehtiyotkorona munosabatda  bo’lish,  vatanga  mehrli  bo’lish,  ekologik  ta’lim  tarbiyani  amalga oshirish, tabiat haqida mukammal bilimga ega bo’lgan yoshlarni tarbiyalashdir