YOSHLARNING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI HAMDA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Hamrayeva Gulmira Nusratullayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  zamonaviy  yoshlar  orasida  uchraydigan  psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish usullari yoritiladi. Shuningdek, yoshlarning emotsional holati, ijtimoiy moslashuvi va ruhiy salomatligini mustahkamlash masalalari tahlil qilinadi.