O‘SMIRLARDAGI DELIKVENT XULQ-ATVORNI BARVAQT ANIQLASH VA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abdiyeva Nazira Umirzaqovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlarda uchraydigan delikvent xulq-atvorning psixologik sabablari, uni barvaqt aniqlash usullari hamda profilaktik va korreksion yondashuvlar yoritiladi.  Shuningdek,  oila,  maktab  va  psixolog  hamkorligining  ahamiyati  tahlil qilinadi.